boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Wat eten we vandaag: Andijviestamppot met shoarma


    Andijviestamppot met shoarma
 lijkt een beetje gek, maar is o zo lekker!

    Instructies

    • 1. Breng een grote pan met water en een snuf zout aan de kook.
 Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen 18 minuten, giet ze af en bewaar met een scheutje kookvocht in de pan. 

    • 2. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de shoarmareepjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 Stamp de aardappelen met een stamper fijn, voeg een klontje boter toe en roer tot een romige puree. Breng op smaak met zout en peper.

    • 3. Bereid, terwijl de shoarma bakt, de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 Spatel vervolgens de gesneden andijvie door de aardappelpuree en verdeel de andijviestamppot over de borden. Serveer met de shoarmareepjes en de jus. 


    Waardeer dit gerecht