boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Espetada à la Portugal van René Pluijm

    Bij barbecueën hoort een goede spies. René pakt uit met een ‘espetada’ uit Portugal: een spies met Blonde d’Aquitaine rundvlees, ui, paprika en een groene kruidensalsa.

    Instructies

    • 1. Snijd het rundvlees in grote stukken.
    • 2. Maak vervolgens een marinade met olie, lekker veel peper, zeezout, korianderzaadjes, laurierblaadjes, knoflook en ui.
    • 3. Doe er een beetje limoensap bij en roer het mengsel goed, samen met de stukken rundvlees.
    • 4. Maak daarna de saus voor bij de spies.
    • 5. Snijd peterselie, rozemarijn, basilicum, ui, knoflook, en peper fijn.
    • 6. Doe er limoensap bij, samen met olijfolie, zout, peper en een beetje mosterd.
    • 7. Rijg het gemarineerde vlees aan de spies, samen met stukken ui, paprika en tomaat.
    • 8. Leg de spies op de barbecue en rooster het vlees tot het gaar is.

    Waardeer dit gerecht