boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Doperwtensoep met rauwe ham en munt

    Instructies

    • 1. Doe de bevroren doperwten in een soeppan
    • 2. Verhit de bouillon en giet de kokende bouillon op de doperwten. Laat dit 15 minuten staan zodat de bouillon afkoelt
    • 3. Voeg de munt toe en pureer het geheel glad
    • 4. Zet de soep minimaal 30 minuten in de koelkast
    • 5. Verdeel de hamreepjes over 4 soepkommen of -borden
    • 6. Giet de gekoelde soep erop en verdeel de crème fraîche met bieslook of bosui erover

    Voedingswaarde

    • 24 eiwit (g)

    • 18 koolhydraten (g)

    • 17 vet (g)

    • 325 kcal

    Waardeer dit gerecht