boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Kletskoppen

    Deze kletskoppen van René Pluijm zijn om je vingers bij af te likken. Lekker met de dessertglaasjes van Coop, zoals de framboos-verse room. 

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius.
    • 2. Meng de boter, de basterdsuiker en het snufje kaneel met een vork.
    • 3. Voeg, indien nodig, 2 eetlepels water toe, zodat er een egale massa ontstaat.
    • 4. Zeef beetje bij beetje de bloem er doorheen en blijf roeren.
    • 5. Laat het deeg niet te warm worden anders smelt de boter teveel. Is het deeg te droog? Voeg dan meer water toe.
    • 6. Maak van het egale deeg op het bakpapier op de bakplaat balletjes ter grootte van een knikker. Leg ze niet te dicht bij elkaar.
    • 7. Smeer de balletjes uit tot rondjes en bestrooi ze met amandelschaafsel.
    • 8. Bak ze in 5 tot 7 minuten en blijf erbij om te kijken of ze niet verbranden.
    • 9. Haal de kletskoppen uit de oven en laat ze even afkoelen.
    • 10. Serveer ze bij de dessertglaasjes met een takje verse munt.

    Waardeer dit gerecht