boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    De witloftaart van Natalie Janse

    Bij Natalie Janse eten ze deze hartige taart om de week. “Ook mijn 2 kinderen zijn er dol op. De combinatie van de heerlijk zachte witlofvulling en de krokante walnoten maakt deze taart onweerstaanbaar.”

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de witlofstronkjes in de lengte en haal de bittere kern eruit.
    • 2. Smelt de boter en bak hierin de witlofstronkjes even aan.
    • 3. Bekleed de bodem en de opstaande rand van de ingevette vorm met het deeg.
    • 4. Bestrijk de deegbodem met crème fraîche en bestrooi met peper. Verdeel de witlof over de bodem. Snijd de stronkjes indien nodig in nog wat meer stukken. De hele deegbodem moet namelijk zijn bedenkt met witlof.
    • 5. Bestrooi de witloftaart met kaas en verdeel de walnoten erover.
    • 6. Zet de taart 25 minuten in de oven.

    Waardeer dit gerecht