boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    De herfstige ratatouille van Sander Verweij

    Sander Verweij bewijst dat verantwoord koken en een kleine portemonnee best samen gaan. Zo gooit hij bijna nooit eten weg en bewaart hij schillen, botjes en ander ‘afval’ om zelf bouillon te trekken.

    Hij staat elke dag in de keuken om maaltijden klaar te maken voor de klanten van zijn maaltijdservice Étumé. “Ik gebruik ook zo veel mogelijk producten van lokale boeren. Op die manier houd ik de kosten en de belasting op het milieu laag.”

    Meer weten? etume.nl.

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
    • 2. Kook de aardappelen kort zodat ze al een beetje gaar zijn.
    • 3. Maak de groenten schoon en snijd alles in grote parten.
    • 4. Giet de aardappelen af en snijd ze in 4 stukken.
    • 5. Doe alles in een ovenschaal en meng het. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
    • 6. Zet ongeveer 30 minuten in de oven tot alle groenten goudbruin zijn.
    • 7. Serveer de ratatouille zo of met mosterdmayonaise en stokbrood.

    Waardeer dit gerecht