“Mijn dochter Demi van 9 vindt het ontzettend leuk om te koken. Het begon ooit met haar eerste eigen gourmetpannetje en nu kookt ze al een hele maaltijd. Deze crabcakes maken we graag samen. Het recept hebben we samen verzonnen. Als dipsaus gaat Demi voor mayonaise en ik kies voor ketchup.”
Instructies
- 1. Prak de aardappelen en de krab fijn en meng het goed doorelkaar.
- 2. Prak het ei, de mayonaise en de ketchup erdoorheen.
- 3. Rasp de schil van de limoen en prak ook door het krab-aardappelmengsel, samen met wat zwarte peper en een scheutje tabasco.
- 4. Vorm koekjes van 5 centimeter breed en 2 centimeter dik en haal ze door het paneermeel.
- 5. Verwarm een bodem olie in een koekenpan en bak de krabcakes in 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
- 6. Laat ze even uitlekken op een vel keukenpapier en serveer met een sausje.
Meer over
Waardeer dit gerecht