boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Chocoletjes

    Deze chocolade skeletjes zorgen naast knikkende knieën ook voor malende kaken, want lekker dat ze zijn!

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 180°C
    • 2. Breng een pan water aan de kook en neem een hittebestendige bak die op de pan past. Doe daar de pure chocolade en de boter in en laat deze al roerend smelten
    • 3. Mix de suiker met de eieren met behulp van een keuken- machine of mixer totdat het geheel lobbig is
    • 4. Spatel hier vervolgens de gesmolten pure chocolade en de boter doorheen, samen met de bloem en het zout
    • 5. Meng als laatste de stukjes witte chocolade door de massa
    • 6. Stort het mengsel op een bakplaat met vetvrij papier
    • 7. Bak het geheel gedurende circa 15 minuten op 180°C
    • 8. Laat de brownie afkfkoelen en snijd er rechthoekjes van
    • 9. Maak op de brownie een
 bedje van chocoladevlokken
    • 10. De skeletvorm
kunt u bestellen bij www.partysweet.nl
    • 11. Smelt witte chocolade au bain-marie en 
koel deze, al roerend, terug naar 28°C.
Giet het dan in de skeletvorm en steek het
 skelet in de brownie.

    Voedingswaarde

    • 365 kcal

    • 20 vet (g)

    • 41 koolhydraten (g)

    • 4 eiwit (g)

    Waardeer dit gerecht