boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Carpaccio van Naegelholt of rookvlees

    Deze carpaccio van Marieke laat je een eeuwenoud streekproduct proeven met een smaakbeleving van nu. Geen naegelholt? Geen paniek, met rookvlees kan het ook!

     

     

     

     

     

    Instructies

    • 1. Pureer met een staafmixer of blender de helft van de aardbeien samen met de helft van de basilicumblaadjes, de honing en de balsamicoazijn.
    • 2. Voeg vervolgens een flinke draai 4-seizoenenpeper en zeezout toe.
    • 3. Snijd de andere helft van de aardbeien in vieren en schep dit door de dressing. Laat de aardbeien twee uur in een schaal marineren.
    • 4. Maak vervolgens een salade van de rucola, de andere helft van de basilicumblaadjes en de gemarineerde aardbeien.
    • 5. Leg per persoon 6 plakjes Naegelholt of rookvlees in een cirkel op het bord neer.
    • 6. Leg de salade van rucola en aardbeien in het midden van het bord en besprenkel dit met de overgebleven dressing en olijfolie. Strooi er wat pijnboompitten overheen.

    Waardeer dit gerecht