boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Caesar salade met zalm

    Maak eens een heerlijke zomerse salade met zalm!

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    • 2. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Scheur de broodjes in stukjes, pel de knoflook en snijd doormidden. Snijd de zalmfilet in grove stukken en rasp de parmezaanse kaas.
    • 3. Verdeel de stukjes brood over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met wat olijfolie. Bak in de oven in 10-15 minuten goudbruin en knapperig.
    • 4. Wrijf de zalm in met 2 eetlepels citroensap en het knoflookpoeder. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de zalmfilets aan beide kanten in 4 minuten goudbruin en gaar.
    • 5. Pureer de knoflook samen met de mayonaise, de yoghurt, de anjovis, 1 eetlepel Parmezaanse kaas en het overgebleven citroensap in een keukenmachine tot een gladde Caesar dressing.
    • 6. Meng de gemengde sla met de helft van de dressing. Roer hier vervolgens de croutons doorheen.
    • 7. Verdeel de Caesar salade over de borden, serveer de zalm erop en garneer met de overgebleven parmezaanse kaas.

    Waardeer dit gerecht