boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Bruschetta met tomatensalsa, naar idee van van Alexandra

    Met de bruschetta met tomatensalsa van Alexandra Schotanus waan je je in Italië.

    Alexandra Schotanus (40) uit Rossum at dit recept ooit in Italië en sloeg toen aan het experimenteren. Ze maakt het nu regelmatig.

    Instructies

    • 1. Meng de tomatenblokjes, 2 uitgeperste teentjes knoflook en olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Je kunt er ook verse, fijngesneden basilicum aan toevoegen.
    • 2. Snijd het stokbrood in schuine, lange plakken. Smeer ze in met olijfolie en rooster ze op de barbecue. Let op, het brood verbrandt snel.
    • 3. Snijd de derde teen knoflook doormidden en wrijf met de opengesneden kant van de teen over het geroosterde stokbrood.
    • 4. Beleg het stokbrood met de tomatensalsa. Lekker om er tot slot fijngesneden zwarte olijven over te strooien.

    Waardeer dit gerecht