boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Bietencarpaccio

    Iedereen heeft het maar over de authentieke carpaccio, maar daar hebben vegetariërs geen boodschap aan. Voor hen maken we dit jaar een carpaccio van rode bieten. Onweerstaanbaar lekker!

    Instructies

    • 1. Was de bieten en snijd ze met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes.
    • 2. Verdeel de rucola over vier bordjes.
    • 3. Maak hierop mooie waaiers van de plakjes biet.
    • 4. Maak in een schaaltje een dressing van de mosterd, het citroensap en de olijfolie.
    • 5. Breng op smaak met zout en peper.
    • 6. Besprenkel de dressing over de carpaccio.
    • 7. Verdeel nu de kappertjes, de pijnboompitjes en de geitenkaas over de bietjes.
    • 8. Garneer de bordjes met blaadjes verse basilicum.

    Waardeer dit gerecht