boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Biefstuk met champignonsaus en roerbakgroenten

    We eten vandaag op stand: heerlijke Blonde d’Aquitaine biefstukjes met champignonsaus en roerbakgroenten.

    Instructies

    • 1. Verwijder de uiteinden van de peulen en snijd de champignons in partjes.
    • 2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 6 minuten rondom goudbruin. Haal de biefstukken uit de pan en laat even rusten.
    • 3. Bereid ondertussen de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 4. Verhit opnieuw de koekenpan en roerbak de peulen en champignons in het vet van de biefstukken in 5 minuten gaar.
    • 5. Serveer de roerbakgroenten samen met de biefstuk en schenk er champignonsaus overheen.
    • 6. Eet smakelijk!

    Waardeer dit gerecht