boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Banaan met karamelsaus, naar idee van Yvette

    Yvette Verkade maakt bij de barbecue altijd deze overheerlijke banaan met karamelsaus.

    Tip! Deze karamelbanaan is lekker met een flensje of een bolletje ijs met geroosterde amandelschilfers. Of alledrie!

    Instructies

    • 1. Schil de bananen en leg op elk vel aluminiumfolie een banaan.
    • 2. Verdeel de suiker over de 4 bananen.
    • 3. Vouw de vellen luchtdicht en leg alle pakketjes op een zacht gloeiende barbecue.
    • 4. Kijk af en toe of de suiker al is gesmolten. Hoe langt dit duurt, hangt af van de warmte van de barbecue. De bananen zijn klaar zodra de suiker is veranderd in karamelsaus.
    • 5. Laat even afkoelen, want de pakketjes zijn gloeiend heet.

    Waardeer dit gerecht