boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Romige appeltaart met karamel

    De appeltaart van Carli, Izabella en Carmilla Bensch, finalisten in de Coop bakwedstrijd van 2017.

     

    Instructies

    • 1. Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter. Druk in de bakvorm tegen de onderkant en zijkant en bak in de oven 15 minuten op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
    • 2. Schil de appels en snijd in blokjes. Doe in een pan en voeg de kaneel, bruine suiker en het citroensap toe. Laat 5 minuten koken en schep in de afgekoelde bodem.
    • 3. Maak van de roomkaas, het ei, het citroensap en witte suiker een glad beslag en schep over het appelmengsel. Bak de taart in ongeveer 25-30 minuten op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
    • 4. Klop de slagroom op. Meng de roomkaas met poedersuiker en voeg toe aan de slagroom. Schep bovenop de afgekoelde appeltaart.
    • 5. Tip: versier de taart met walnoten en Bebogeen.

    Waardeer dit gerecht