boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Appelkwarktaart

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 160°C. Schil de appels en snijd ze in smalle partjes
    • 2. Besprenkel ze met de helft van het citroensap
    • 3. Roer of mix de boter en de suiker tot een luchtige massa
    • 4. Klop de eieren er één voor één door
    • 5. Meng de rest van het citroensap door de kwark
    • 6. Schep het kwarkmengsel door de eieren met de suiker
    • 7. Spatel het cakemeel er luchtig door
    • 8. Vet de bakvorm licht in
    • 9. Schep het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant iets glad
    • 10. Verdeel de appelpartjes over het beslag
    • 11. Strooi de geschaafde amandelen erover
    • 12. Meng suiker en kaneelpoeder en strooi dit mengsel over de appel en amandel
    • 13. Bak de cake iets onder het midden van de oven in ca. 50 minuten goudbruin en gaar

    Voedingswaarde

    • 11 eiwit (g)

    • 71 koolhydraten (g)

    • 29 vet (g)

    • 589 kcal

    Waardeer dit gerecht