boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Aardappelsalade met haring en peultjes

    Instructies

    • 1. Schil de aardappels
    • 2. Maak de peultjes schoon
    • 3. Kook de eieren 8 minuten en pel ze. Snijd ze in de lengte doormidden
    • 4. Roer de mayonaise, de zure room, het citroensap en de kappertjes door elkaar
    • 5. Snijd de schoongemaakte haringen in stukjes van ongeveer 3 cm breed
    • 6. Kook de aardappels in iets gezouten water in ongeveer 20 minuten gaar
    • 7. Giet ze af en stoom ze droog. Laat de aardappels afkoelen
    • 8. Kook de peultjes in ongeveer 6 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze afkoelen
    • 9. Snijd de afgekoelde aardappels in blokjes
    • 10. Schep de aardappelblokjes, peultjes en het mayonaisemengsel door elkaar
    • 11. Verdeel deze salade over 4 borden
    • 12. Leg in het midden van elk bord 2 halve eieren. Bestrooi de eieren met peterselie. Rangschik de stukjes haring eromheen

    Voedingswaarde

    • 19 eiwit (g)

    • 12 koolhydraten (g)

    • 25 vet (g)

    • 349 kcal

    Waardeer dit gerecht