boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Proefpanel proeft… Top! van Coop buffelmozzarella

  Proefpanel proeft… Top! van Coop buffelmozzarella

  Onze buffelmozzarella komt van Hollandse waterbuffels. Wij vinden ’m heerlijk, maar wat vond ons testpanel ervan?

  Top! van Coop buffelmozzarella werd meerdere keren uitgeroepen tot de allerlekkerste. Genoeg reden om hem eens te testen met ons proefpanel. Wat vind je van de smaak en hoe zou je ’m serveren? We vroegen het aan Kerstin de Vries (xx) uit Haarlem, Sandra Horstman (41) uit Heerhugowaard en Esther Been (43) uit Haarlem.

  Sandra: “Ik eet mozzarella altijd in een salade met tomaat, basilicum en olijfolie of gesmolten op mijn zelfgemaakte lasagne. Meestal koop ik koemelk-mozzarella maar als ik dan weer een keer buffel mozzarella heb gegeten, vind ik dat toch echt wel weer 10x lekkerder! Het is veel voller van smaak en er zit gewoon meer smaak aan.

  Esther: “Zelf vind ik de buffelmozzarella de lekkerste, deze bevat meer smaak en is zachter. De Top! Van Coop mozzarella is heerlijk: heel smaakvol met een goede structuur en – zoals het hoort – bijna geen geur. Dit is mozzarella die je puur moet eten. Zelf geniet ik er het meest van in een salade met een tomaatje.”

  Kerstin: “Ik vind dat er veel verschil zit in verschillende mozzarella ‘s. Deze is lekker fris, ik proef het voorjaar. Hij is romig, smaakvol en heeft een goede structuur. En je kunt het blijkbaar heel goed combineren zoals we in deze gerechtjes geproefd hebben.”

   

  Sandra maakt… Crostini met rucola, mozzarella en reepjes dadel
  Sandra Horstman (41) uit Heerhugowaard (verliefd, is meestal bij haar vriend en zijn 3 kids): “Ook de bruchetta vond ik heel erg lekker, smaakvol een lekkere combi in bite/structuur; knapperig broodje met de zachte mozzarella!

  Bekijk hier het recept van Sandra

  Esther maakt… Feestelijk spiesje met framboos, mozzarella en komkommer
  Esther Been (43) uit Haarlem (woont samen, 2 kids): “De combinatie met de tomaatjes en de frambozen was heerlijk, frisse smaak en ook mooi voor het oog. het ziet er feestelijk uit, het is al een cadeautje om neer te zetten. Een bijzondere smaakcombinatie, zou ik nooit zelf verzonnen hebben, maar is makkelijk, ziet er superleuk uit en is ook nog eens heel gezond!!

  Bekijk hier het recept van Esther

  Kerstin maakt.. een amuse met avocado, tomaat, mozzarella met wat kruim van walnoot
  Kerstin de Vries (xx) uit Haarlem (xxxx) “Ik moet dit goed onthouden, het zijn superleuke receptideetjes voor mijn verjaardag. En het ziet er niet te ingewikkeld uit, dit kan ik ook. De smaak van de mozzarella met de avocado is nieuw voor mij, maar zeker het onthouden waard. De tomaatjes geven de structuur en de nootjes de crunch. Yum!”

  Bekijk hier het recept van Kerstin

  Onze mozzarella
  Buffelboerderij Arns is een boerderij met stoere waterbuffels in het Gelderse Zevenaar. Hier staan 260 waterbuffels heerlijk in hun stropotstallen of – zodra het weer het toe laat – lekker in hun buitenbak. Deze buffels leveren de melk voor onze Top! Van Coop mozzarella. Een echt Nederlands product dus, verkrijgbaar in twee varianten: de grote ronde witte bol en de kleine bolletjes die heerlijk zijn als feestelijk hapje. De Top! Van Coop mozzarella werd in 201x nog benoemd tot product van het jaar!