boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Poetsen maar!

  Poetsen maar!

  Een fris huis is een groot plezier voor iedereen. Op keukentafel.nl verzamelden we veel tips van Coopklanten. Hiermee wordt poetsen een eitje.

  Hoe ga je vlekken te lijf?

  Margriet Aarnoudse: “Akelige vlekken in mijn bankstel of op de vloer bestrijd ik met een papje van melk met keukenzout. Even laten intrekken en daarna schoonborstelen.”

  Marieka Waalwijk: “Vieze vingers op je muur? Wrijf er stevig over met een stukje witbrood. Succes gegarandeerd!”

  Dientje: “Waar een bananenschil al niet goed voor is… Poets met de binnenkant van de bananenschil je zilverwerk. Vlekken verdwijnen en je bestek glanst als nooit tevoren.”

  Een houten tafel is mooi, maar hoe houd ik deze ook mooi?

  Marijke Mulder: “Ik maak mijn houten tafel altijd schoon met warm bier.”

  Yvonne Rietveld: “Krasjes in het houten tafelblad kun je wegpoetsen door er met een gehalveerde walnoot overheen te wrijven tot de kras is verdwenen.”

  Esther: “Iets warms op de houten tafel gezet? De witte plek verdwijnt door er een theedoek op te leggen en er voorzichtig met een warme, niet te hete, strijkbout overheen te gaan.”

  ?

  ?

  En de badkamer?

  Angelique: “Besproei de badkamer ’s avonds met huishoudazijn. Spoel de volgende dag bij het douchen de tegels af. Scheelt een hoop werk, geld en kalk.”

  Jackie van Velzen: “Laat je kranen blinken door ze schoon te maken met scheerschuim. Kies de allergoedkoopste, smeer je kranen ermee in, wacht even en spoel ze af. Dit trucje werkt ook bij spiegels.”

  Wat is het beste schoonmaakmoment?

  Alina: “Als de zon schijnt zie je alle viezigheid goed zitten. Daarna heb je een heerlijk voldaan gevoel en door de zon zie je dat alles écht heel schoon is geworden.”

  Minitips

  Will: “Bewaar oude tandenborstels. Daarmee reinig je makkelijk de moeilijk bereikbare hoekjes en plekjes. Denk aan raamkozijnen en randjes in de badkamer. Tandenborstel vies? Even wassen in de afwasmachine en hij kan weer mee.”

  Anique: “Iedereen heeft een wasmachinemonster in huis dat sokken opeet. Gooi de enkele sokken niet weg, maar gebruik ze om de luxaflex mee schoon te maken!”

  KEUKEN S.O.S.

  Bij Coop doen we alles samen. Stel je vraag op www.keukentafel.nl/vraag-het-elkaar/ en wij zorgen voor een antwoord.

   

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie