boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Welkom aan de Keukentafel van Coop. De keukentafel waar de beste recepten van Nederland verzameld worden. Niet van chef-koks, maar van oma’s, tantes of vaders. Wij geloven dat de lekkerste gerechten van hobbykoks en streek- en familierecepten te vinden zijn aan de keukentafels van gewone mensen. Vondsten die niet in een kookboek staan, maar wel de moeite waard zijn om te bewaren.  Schuif aan, smul mee of tip ons! Smakelijk eten!

   

  recepten2

  Het beste van Nederland

  Ieder seizoen verzamelen wij de beste recepten van Nederland, van de Achterhoek tot aan Noord-Holland. Gerechten van kookliefhebbers die nu pas voor het eerst worden opgeschreven, maar die zich al jaren bewezen hebben.

  inspiratie

  Tips en inspiratie

  Wat je al niet kan doen met al dat lekkers van jouw Coop supermarkt… Wij verzamelen de leukste kook- en knutseltips. Oneindig keukenplezier gegarandeerd!

  videos2

  Video’s

  Koken is vooral veel proeven en proberen. Lekker bezig zijn in de keuken, waarbij alles mag en kan. Daarom vind je op de keukentafel ook allerlei heerlijke recepten verfilmd!

  Jouw2

  Jouw eigen keukentafel

  Schuif aan en maak je eigen keukentafel. Verzamel je favoriete recepten, deel ze met vrienden of print ze. De online keukentafel is een verlengstuk van je eigen keukenblad.

  auto3

  De Keukentafel komt naar je toe

  De Keukentafel heeft per augustus 2015 wielen! Deze rijdende keukentafel kun je overal in Nederland tegenkomen: rondom filialen van Coop, op beurzen of andere leuke events!

  Heb jij hem al?

  Je kunt ‘m weer ophalen in jouw Coop: het nieuwe zomermagazine! Aan de Keukentafel staat weer boordevol recepten, inspiratie en anders lekkers van en voor onze klanten.