boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Op naar de Huishoudbeurs!

  Het is weer bijna zover: de Huishoudbeurs! Van 20 tot en met 28 februari wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een walhalla vol met de leukste optredens, demonstraties en workshops. Alles staat in het teken van het thema Welcome to the Future. En we hebben meer goed nieuws: Coop is ook van de partij!

  Een week lang kun je bij ons leuke spellen doen, de nieuwste editie van Aan de Keukentafel meenemen en veel moois inslaan. Daarnaast zijn er een boel mooie prijzen te winnen. Het is je wellicht niet ontgaan dat onze supermarkt dit jaar maar liefst 125 jaar bestaat en we hebben een fantastisch programma voor onze Coop-klanten in petto!

  Wat we het komende jaar allemaal gaan doen, houden we voorlopig nog even geheim. Maar op de Huishoudbeurs kom je er in ieder geval meer over te weten.

  Win een kaartje

  Wil jij een kaartje winnen voor dit leuke evenement? Coop mag 5.000 losse kaarten weggeven. Vanaf 11 januari tot en met 24 januari kun je bij jouw supermarkt een kaartje winnen, door je kassabon – met je naam en e-mailadres – in de speciale box te doen. Uit alle inzendingen worden verschillende winnaars getrokken.