boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Ons moment: het hèhè-het-is-weekend-toetje

  Ons moment: het hèhè-het-is-weekend-toetje

  Arjan (33) en Willemien (34) Dijk hebben net Pim (2) en Rosie (8 maanden) naar bed gebracht. De werkweek is achter de rug en ze hebben nu eindelijk een momentje samen. Dat vieren ze met een lekker, maar niet moeilijk toetje. Hun ultieme hèhè-het-is-weekend-toetje.

  Willemien: “Doordeweeks zijn we vaak druk. We hebben twee kleine kinderen en allebei een drukke baan. Arjan werkt fulltime als adviseur digitale communicatie en ik als docent design en handvaardigheid op een middelbare school. Door de drukte van de week, zijn we vaak blij als het vrijdagavond is. Om dat te vieren, kook ik altijd lekker en uitgebreid. Gegrilde groenten en een lekker stuk vlees bijvoorbeeld.

  Daarna brengen we samen de kinderen naar bed. Onze zoon kiest voor het slapen gaan nog altijd een boekje uit. We lezen de kids voor en ploffen daarna op de bank. De vrijdagavond is echt van ons tweeën. Eindelijk een momentje samen. We zijn echte toetjesmensen, dus met een lekker toetje op de bank is ons ultieme ontspanmoment.”

  Bekijk hier het recept voor het ontspantoetje

  Heb jij een bijzonder moment?

  Het jij ook een favoriet moment in de week samen? Deel jouw moment dan met ons en wie weet sta jij in het volgende Aan de keukentafel-magazine! Deel jouw moment op: redactie@totalspiel.com