boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Samen aan de slag op Burendag!

  Samen aan de slag op Burendag!

  Het is feest komend weekend, want het is alweer de tiende editie van Burendag! Op zaterdag organiseren verschillende buurten door het hele land allerlei leuke activiteiten: van spelletjes spelen tot gewoon lekker met elkaar bijpraten. Behoor jij tot de keukenbrigade van jouw buurt? Dan helpen we je een handje met het verzinnen van heerlijke gerechten!

  Deze stoofschotel vult alle rommelende buiken na een dag hard werken. Geen zin in vlees? Laat het achterwege en gooi er wat extra bonen bij. Lekker met rijst of stokbrood!

  Nasi is heerlijk en makkelijk te maken voor grote groepen. Serveer het met gebakken of gekookte eieren, saté en een frisse salade. Of natuurlijk iets anders!

  Het is herfst en dat betekent pompoentijd! Wil je eens een andere soep maken dan die je normaal maakt? Probeer eens een deze pompoensoep met sinaasappel!

  Maakt iedereen zelf wat hapjes? Ga dan voor een mooie quiche. Deze variant met gekaramelliseerde lente-uitjes is om te smullen!

  Goede diners sluit je af met toetjes. En deze pindakaasbonbons zijn om je vingers bij af te likken en super makkelijk om te maken!

   

  Maak jij zaterdag leuke foto’s? Stuur ze dan vooral naar keukentafel@coop.nl. Meer weten over Burendag? Surf naar burendag.nl.

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie