boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Kun je geld besparen tijdens de feestdagen?

  Kun je geld besparen tijdens de feestdagen?

  Met de feestdagen wil je het liefst uitpakken, maar stiekem is het allemaal best duur. Dit jaar gelukkig niet! De klanten van Coop hebben mooie tips voor je, waarmee je geld kunt besparen.

  Iedereen weet dat de decembermaanden voor een aanslag in je portemonnee kunnen zorgen. De gezelligste maand van het jaar staat in het teken van lekker eten en veel cadeautjes, die allemaal aardig wat kosten. Om te voorkomen dat je te veel geld uitgeeft, vroegen wij aan onze fans op Facebook wat hun beste bespaartip is. Zo kunnen we allemaal genieten, zonder dat we in januari droog brood moeten eten!

  1. Sonja Simons: “De cadeaus hoeven niet duur te zijn, wie het kleine niet eert is het grote niet weert!”
  2. Rianka Armand Jacqueline: “Koop niet te veel het zijn feestdagen geen vreetdagen”
  3. Miriam van der Heide: “Sint stopt bij ons wat pepernoten en snoepjes in de schoenen. Geen cadeautjes, die zijn voor pakjesavond. Tegenwoordig is het soms zo ‘over the top’. Vroeger was ik ook erg blij met een marsepeinen muisje en wat pepernoten.”
  4. Sonja van den Bos: “Kliekjes bewaren en dan uiteindelijk met z’n allen wat verschillends eten.”
  5. Cornelia Klaster: “Wij leveren twee keer per jaar de Coop-spaarzegeltjes in, voor de zomervakantie en met Kerst.”
  6. Monique Hoeve-Hoogers: “Mijn gouden bespaar tip is al heel oud: dubbel dutch. Allemaal iets mee nemen of klaarmaken en zo de kosten delen. Degene bij wie het etentje is zorgt alleen voor het drinken en de tafeldekking. Helemaal goed en iedereen doet zo mee in het hele geheel! En je eet in ieder geval 1 gerecht dat je zelf ook heel lekker vindt.”
  7. Rianne Kreoj: “Je niet gek laten maken door alle mooie reclames etc! En dus ook geen dingen kopen die al
  8. Tamara Stoc: “Begin met je goede voornemens op 1 december, bespaar je kilo’s geld en eten…”
  9. Ad Elsinger: “Ik gooi elke dag al het muntgeld uit mijn portemonnee in een potje en dat loopt heel snel aardig op.”
  10. Gerard En Jacqueline Temmen: “Wachten tot de laatste dag met kopen, vaak wordt alles afgeprijsd zoals gourmetvlees enz…. We hebben het zelf vorig jaar meegemaakt en het scheelde best wel wat.”
  11. Annet Haneman Meijer: “Voor het gourmetten nu alvast vlees kopen. En dan geen pakketten, maar gewoon grote stukken vlees. Deze dan in stukjes snijden, marineren en dan in de diepvries. Scheelt een hoop geld!”
  12. Ingrid Dijk-Hopster: “Koop van tevoren alvast houdbare producten in, veel dingen zijn nu in de actie en kun je prima bewaren tot de feestdagen.”
  13. Mirije de Haan: “Vlees inslaan met de 50% stickers. En zorgen dat je nu al inkopen doet die je in kunt vriezen, rond Kerst is alles duurder. En gezamenlijk boodschappen doen met je familie en vrienden. Dat scheelt ook een hoop geld, zo kun je veel acties samen kopen of samen delen en heb je wat geld over voor Kerst etc.”
  14. Jose Schell: “Voor cadeautjes, voor servies maar ook voor feestkleding kan je bij de kringloopwinkel heel goed slagen. Voor de boodschappen gaan we natuurlijk naar Coop! Let op aanbiedingen en koop het eventueel eerder en vries het in.”

  Wat is jouw tip? Laat ‘m achter in een reactie op dit bericht!

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie