boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Kokende kinderen

  Kokende kinderen

  Met Pasen mag je lekker op de bank blijven zitten, want de kinderen duiken de keuken in. Ravi, Fanna, Daan en Anouk zetten de koksmuts op en maken de lekkerste Paasgerechten.

   

  Daan en Anouk shaken een ontbijtje

  Anouk en DaanDaan (11) kookt graag met Anouk (6), zijn zusje. Samen maken ze de lekkerste gerechten: van ontbijtjes voor hun moeder tot hamburgers. Niets is eigenlijk te gek, als het maar gezond is. Daan vindt dat heel belangrijk. Daarom kookt hij graag met groenten uit de moestuin. Koken is niet de enige passie van Daan. Hij is ook regelmatig in de karateschool te vinden en hij is gek op surfen.

  shake

  Fruitshake van Daan en Anouk

  omelet en lassie

  Omelet met munt van Daan en Anouk

  Fanna maakt kuikensnacks

  Fanna

  Fanna (12) zag als klein meisje haar moeder koken en wilde niets liever dan leren koken. Ze vindt koken namelijk ‘heel erg cool’. Ze begon ooit als hulpje van haar moeder, maar inmiddels stuurt ze haar ouders de keuken uit en schotelt ze hen, met haar broer, een lekker menu voor. Salades maakt ze graag, want deze stoere meid is gek op snijwerk. Verder is ze dol op pizza, maar dan zonder vlees. Fanna is namelijk vegetarisch.

  eitjes Fanna

  De gevulde eieren van Fanna

  Ravi maakt familiesoep

  Ravi

  Met een vader, een moeder en een stiefvader die allemaal in het kookvak zitten, is het niet gek dat ook Ravi (12) graag in potten en pannen roert. Als vijfjarige keek deze kookgek al mee over de schouders van zijn ouders. Inmiddels bereidt hij met gemak een driegangenmenu. Gekke smaken als koriander of blauwe schimmelkaas zijn hem niet vreemd en hij eet het liefst elke dag het parelhoenrecept van zijn vader. Als Ravi niet in de keuken te vinden is, staat hij op een skateboard.

  minestronesoep

  Minestronesoep met ravioli 

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie