boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Koken met kinderen met Coop | Keukentafel.nl

  Koken met je kids!

  Wordt het altijd een troep in de keuken als je kookt met je kinderen? Dat geeft helemaal niets! Als het resultaat maar lekker is. Dat is met deze kindvriendelijke recepten zeker het geval.

   

  Vrolijke macaroni van Esther van den Bosch

  Esther van den Bosch: “Dit recept is één van de eerste recepten die ik vroeger met mijn moeder maakte. Ik was 8 jaar en vond het enorm stoer dat ik mocht helpen met snijden. Het wassen van de tomaten, komkommers en sla had ik inmiddels wel gezien: ik was toe aan het serieuze werk. Nu maak ik het met mijn eigen kinderen, Jeroen en Rik. Dit gerecht valt altijd in de smaak. Je kunt er eindeloos mee variëren en het is een handig gerecht om restjes groenten in te verwerken. We noemen het vrolijke macaroni, vanwege alle kleurtjes.”

  Bekijk hier het macaroni recept van Esther

   

  Kokoschoco-balletjes van Saskia van de Laar

  Saskia van de Laar: “De tijd dat het er in mijn keuken uitzag als een Blue Band-reclame waarin een moeder met haar kinderen kookt, ligt achter me. Mijn dochters zijn inmiddels 18 en 20 jaar. Ze zijn wel altijd bereid om mee te helpen met opeten. Dit recept is heel geschikt om met kinderen of door wat oudere kinderen te laten maken. Het is namelijk enorm simpel. Ik noem dit mijn ‘lukt altijd’ kokoschoco-balletjes. Het recept heb ik jaren geleden van een Canadese vriendin gekregen en ik ben het altijd blijven maken. Hoeveel ik er ook serveer, de schaal is altijd leeg!”

  Bekijk hier het kokoschoco-balletjes recept van Saskia

   

  Spaanse churros

  Dianne Hermink: “Kinderen doen niets liever dan kliederen en knoeien met deeg én snoepen. Dit Spaanse recept zorgt ervoor dat ze dat allebei kunnen doen. Leuk om te maken op een druilerige zondagmiddag!”

  Bekijk hier het recept van Dianne voor Spaanse churros

   

  Cake met krab

  Michel Dolstra: “Mijn dochter Demi van 9 vindt het ontzettend leuk om te koken. Het begon ooit met haar eerste eigen gourmetpannetje en nu kookt ze al een hele maaltijd. Deze crabcakes maken we graag samen. Het recept hebben we samen verzonnen. Als dipsaus gaat Demi voor mayonaise en ik kies voor ketchup.”

  Bekijk hier het recept van de crabcakes van Michel

   

   

  Trackbacks/Pingbacks

  1. Gezin over de kook in Coop Magazine | Gezin over de Kook - 10 juli 2015

   […] dit recept staat nu dus in “Aan de keukentafel” van de Coop. Daarnaast staan er ook nog een aantal tips in van mij over de veiligheid met kinderen […]

  Geef een reactie