boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Knutselen: Slim bedacht!

  Knutselen: Slim bedacht!

  Zoveel verpakkingsmateriaal wordt achteloos in de vuilnisbak gegooid.  Terwijl je het goed kunt gebruiken om slimme oplossingen mee te maken voor in huis!

  HANG HET OP

  • 2 bliklipjes • 2 kleine schroeven • 1 schroevendraaier

  Hang het op 1

  Gooi nooit meer een leeg blikje weg zonder eerst het lipje eraf te halen. Die kleine dingen kun je goed gebruiken. Bijvoorbeeld om een schilderijtje mee op te hangen. Schroef het bliklipje op de achterkant en je hebt een slim ophangsysteem!


  Maar dat is niet de enige slimme truc met het bliklipje. Heb je ruimtegebrek in je kledingkast? Dan is het metalen dingetje onmisbaar! Als je het lipje om een kledinghaak doet, kun je er een tweede kledinghanger aanhangen. Slim!

  BROODZAK- SLUITER

  •  plastic sluitclipje van  een broodzak

  Niets zo irritant als je muziekoortjes die in de knoop zitten in je tas. Maar met een simpel broodclipje  gebeurt dat niet meer. Wikkel het snoer om de sluiter heen en haal de oordopjes door de uitsparing. Zitten ze handig klem tot je ze nodig hebt.

  HANDIG VULLEN

  •  1 lege plastic fles •  1 keukenschaar

  Je kent het wel: je wilt een emmer water vullen onder de kraan, maar het ding past er net niet lekker onder. En heb je hem dan tot de rand gevuld, krijg je de emmer nooit meer zonder knoeien onder de kraan vandaan. Met een lege fles hoef je nooit meer zo aan te modderen. Zoek een fles die lang genoeg is om de wasbak te overbruggen. Test waar het water op de fles komt als je de kraan aanzet en knip daar een gat. Zet de emmer onder de wasbak en laat hem via de fles vollopen. Waarom je daar niet eerder op bent gekomen, hè?
  Tip! Maak eerst met een scherp  mesje een sneetje in de fles op  de plek waar je gaat knippen.

   

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie