boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Gezocht: Bierdrinkende vriendinnen!

  Gezocht: Bierdrinkende vriendinnen!

  Terwijl je wellicht op dit moment het liefste wat glühwein drinkt om jezelf op te warmen, zijn we bij Coop al volop bezig met de zomer. Zomerbiertjes welteverstaan. En daarom zijn we op zoek naar de leukste en gezelligste vriendinnengroep van Nederland!

  In een van de komende nummers staat Coop in Aan de Keukentafel stil bij de lekkerste zomerbiertjes. Via een proefpanel van zes dames tussen de 25 en 65 jaar oud willen we bijvoorbeeld erachter komen wát de verschillen zijn tussen alle biertjes en wanneer je welke drinkt.

  Zit jij vaak met je beste vriendinnen aan een gele rakker in plaats van een glaasje wijn en lijkt je het leuk om binnenkort als tester op te treden? Geef jullie dan snel op via een reactie op dit bericht. Wij komen vervolgens naar jullie toe met de nieuwste zomerbiertjes. De test zal in het lente-nummer van Aan de Keukentafel en via een video online verschijnen.

   

  12 Reacties op Gezocht: Bierdrinkende vriendinnen!

  1. 5 februari 2016 op 16:28 #
   bierdrinkende vrouwen
   Wij zijn een groepje bierdrinkende motorvrouwen die hier graag aan mee willen doen! ;-)
  2. 5 februari 2016 op 16:31 #
   Bier proeven
   Ik zou heel graag met mijn vriendin Petra de Groot biertjes willen proeven. Ons favoriete drankje.
  3. 5 februari 2016 op 16:45 #
   Bierproefpanel
   Wij, 10 vriendinnen uit Assendelft die dol zijn op een biertje, willen graag voor de Coöp aan de keukentafel biertjes testen. Groetjes Irma, Wendy, Ria, Monique, Monica, Esther, Rivka, linda,Bianca, Brenda
  4. 5 februari 2016 op 16:58 #
   proefpanel zomerbiertjes is gevonden!
   Samen met mijn leuke gezelige vriendinnengroep wil ik wel graag het proefpanel vormen!!
  5. 5 februari 2016 op 18:17 #
   Bier aan de keuken tafel
   Wij , 10 Vriendinnen tussen de 38 en 50 Jaar lusten Graag bier!! Dus bij deze geven we ons op!! Groetjes Monique, Irma, Bianca, Linda, Rivka, Wendy , Ria, Monica,Brenda,esther
  6. 5 februari 2016 op 20:26 #
   lekker
   Dit is nou nog eens een leuke oproep. Daar jullie op zoek zijn naar bier drinkende vrouwen! Als mijn vriendinnen en ik bier staan te drinken in de kroeg, worden wij nog wel eens raar aangekeken! Dan wordt er gezegt; Vrouwen die bier drinken? Lusten jullie dat dan?? Nou dat lusten wij zeker! Wij willen wel het proefpanel zijn, leuk.
  7. 5 februari 2016 op 21:21 #
   Jaa, super leuk!
   Wij (zeer gezellige) vriendinnen houden wel van een lekker biertje! Ik weet zeker dat we een gezellige groep vriendinnen enthousiast krijg om mee te testen
  8. 6 februari 2016 op 10:30 #
   Proost
   Graag willen mijn vriendinnen ( 25-52 jaar, waaronder ook 2 dochters) de biertjes proeven. Zou voor ons een mooi begin van het voorjaar en zomerseizoen zijn. Groetjes Janine en vriendinnen
  9. 6 februari 2016 op 11:03 #
   Wij willen proeven!!
   Samen met Mariska en Monique drink ik graag een biertje! We doen ook weleens een bierproeverijtje op een terras of in de kroeg, zou leuk zijn om dat ook eens aan de keukentafel te doen! Dus kom maar op met die lekkere zomerse biertjes :-)
  10. 8 februari 2016 op 11:01 #
   Biertje?
   Wat een leuke actie! Natuurlijk wil ik met m’n vriendinnen de biertjes testen! Gezellig!Maken we er een leuke dag/avond van. Groetjes!

  Geef een reactie