boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Fantosti’s

  Fantosti’s

  De tosti: lekker, makkelijk te maken en kan op bijna elk moment. Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan alleen de klassieker met ham en kaas. Ter inspiratie vier recepten van tostitoppers.

  Leonie ter Veld (27) uit Amsterdam maakt de Pizzatosti

  Foodblogster Leonie ter Veld noemt zichzelf de tostikoningin van Nederland. Ze heeft op haar blog inmiddels al wel zo’n tachtig verschillende tostirecepten gepost. Met Coop deelt ze de Pizzatosti, een tosti die precies als een pizza smaakt.

  Bekijk het recept van de Pizzatosti

  Marc van Hooijdonk (50) uit Bennekom maakt de MvH tosti.

  Ondernemer Marc van Hooijdonk is eigenaar van Tosti World, met vijf winkels in verschillende steden. “De tosti is echt hot. Het wordt de nieuwe hamburger. Mensen komen zowel ’s ochtends als ’s middags bij ons, maar ook ’s nachts. Het wordt gezien als een gezondere snack dan friet of kebab. Mijn favoriet is de MvH-tosti.”

  Bekijk het recept van de MvH tosti

  Machteld Smid (43) uit Ermelo maakt Tosti BBQ-ui

  Machteld Smid schreef het kookboek Tosti’s, dat in april verscheen bij uitgeverij Het Zwarte Schaap. Met Coop deelt ze het recept voor Tosti BBq-ui: “Erg lekker met een frisse salade op een zomerse dag. Maar ook op een winterse dag. Eigenlijk kan deze tosti altijd!”

  Bekijk het recept voor Tosti BBQ-ui

  Arjan Snijders (49) uit Bergen maakt de Vegetarische funtosti

  Arjan Snijders is de trotse eigenaar van FUNtosties, een foodtruck waarmee hij op festivals en evenementen staat. Het recept dat hij wil delen is de tosti met geitenkaas, bieslook en pijnboompitten. “Ik wilde een speciale tosti voor vegetariërs, want alleen met kaas is saai. Deze tosti heb ik samen met twee kennissen uit de horeca bedacht. Een van hen heeft een Michelinster, dus dat zit wel goed.”

  Bekijk het recept van de Vegetarische funtosti