boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Alaaf!

  Alaaf!

  Het is woensdag d’n elfde van d’n elfde en dat betekent in het zuiden van het land maar één ding: de opening van het carnavalsseizoen! Ben jij ook van plan om de polonaise te gaan lopen en wat alcoholische versnaperingen te nuttigen? Zorg dan voor een goede bodem met deze Limburgse toppers!

  Netty Engels is de moeder van de traditionele Limburgse keuken en heeft de perfecte carnavalsmaaltijd voor je: Tête de Veau. Deze heerlijke pot eten is geschikt voor een festijn waarbij iedereen thuiskomt op een willekeurig tijdstip, met een lege maag.

   

  Nonnevotten

  Nonnevotten is een gerecht waarvoor ze in Sittard tijdens Carnaval in de rij staan. Bakker Marcel Roubroeks weet als geen ander hoe je deze zoete gefrituurde deegstrikjes moet maken.

   

  goulash

  De goulashsoep van Joop Berendsen is dé perfecte bodem wanneer je een flinke dag de hort op bent. Eet hem met een flink stuk brood!

   

  haringsalade

  In Venlo wordt de haringsalade standaard geserveerd op carnavalswoensdag. Deze variant van voormalig Prins Carnaval Jos Wolff kan prima op deze woensdag in november!

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie