boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Coop in Concert

  Coop in Concert

  Het GelreDome in Arnhem kleurt oranje. Op 18 juni 2016 viert Coop namelijk samen met jullie een groots verjaardagsfeest. Haal je oranje kleren uit de kast en ga!

  De beste Nederlandse artiesten staan op 18 juni in het GelreDome. Voor nog geen 15 euro (exclusief €1,50 aan administratiekosten) zie jij de volgende artiesten. Kaartje kopen? Surf snel naar coop.nl/coopinconcert

  Jeroen van Velzen

  VanVelzen

  Nederland maakte in 2006 offi cieel kennis met deze pianovirtuoos. Zijn hit Baby Get Higher slaat in als een bom. Vanaf dat moment gaat Roel als een trein: hij sleept diverse awards binnen, is coach bij The Voice of Holland en staat op festivals door heel Nederland, waar hij geroemd wordt om zijn interactie met het publiek. Eind 2015 komt Van Velzen met een nieuw pareltje van een cd: Call It Luck. Bereid je voor op een lekker, nieuw en fris geluid

  Xander de Bousonje

  Xander de Buisonjé

  Xander begon ooit als zanger van de band Volumia!, waarmee hij zichzelf in de kijker speelde met hits als Hou Me Vast en Afscheid. In 2002 begon zijn solocarrière en inmiddels mag hij zichzelf ook presentator noemen. Hij is namelijk sinds 2010 de gastheer van Vrienden van Amstel Live. Deze zomer is het tijd voor het echte werk en is Xander de gastheer tijdens Coop in Concert.

  gers Pardoel

  Gers Pardoel

  Het aanstekelijke liedje Ik Neem Je Mee kennen we natuurlijk allemaal. Gers Pardoel scoorde met dit fijne deuntje een dikke hit: het werd 4 keer platina. Daarna volgden toppers als Bagagedrager, Louise en Liever dan Lief. Niet alleen in de Lage Landen is zijn muziek populair, ook in Suriname, Curaçao en Polen luisteren ze graag naar deze Brabander.

  ronnie flex

  Ronnie Flex

  Al van jongs af aan rapt Ronnie Flex, maar bij het grote publiek breekt hij door met het nummer Drank & Drugs. Niet lang daarvoor zit hij in Expeditie Robinson. Inmiddels timmert hij hard aan de weg en wil hij grootste artiest van Nederland worden.

  Mr Polska

  Mr. Polska

  Mr. Polska kennen we van knallers als Niemand, Allermooiste Feestje, Krokobil en Hausa Wausa, maar ook van zijn deelname aan Expeditie Robinson 2014. Deze hiphopper kwam als 3-jarig jongetje vanuit Polen naar Nederland en baseerde zijn artiestennaam op zijn roots, waar hij trots op is. Met zijn harde en rauwe beats en scherpe teksten is hij een graag geziene gast op festivals.

  2brothers on the 4th floor

  2 Brothers on the 4th Floor

  Dit tweetal scoorde in de jaren 90 grote internationale hits met Never Alone, Dreams, Let Me Be Free, Fly, Come take My Hand, Fairytales en There’s a Key. Haal je dansschoenen maar alvast uit de kast!

  Mental Theo

  Mental Theo

  Hij wordt ook wel ‘Mister Foute Uur’ genoemd, was VJ bij muziekz ender TMF en draait al mee sinds eind jaren 80. Mental Theo begrijpt als geen ander hoe je een publiek opzweept. Ga hakken op toppers als Wonderfull Days, Stars en Fantasy World.

  Gebroeders Ko

  Gebroeders Ko

  ‘Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter, daarmee toe-toe-toeter ik naar jou…’ Toeter op mijn Waterscooter was nog maar het begin van de hele verzameling meezingers van dit tweetal. Door de jaren heen hebben ze hun publiek flink wat zere kelen bezorgd. Nu is het jouw beurt; zing je schor met deze twee broers uit Geertruidenberg!

  Jeroen vd Boom

  Jeroen van der Boom

  Het is inmiddels acht jaar geleden dat Jeroen van der Boom zijn eerste nummer 1 hit scoorde met Jij bent zo. De veelzijdige alleskunner is ook een vast gezicht bij Toppers in Concert en presentator van diverse televisieprogramma’s. Ondertussen zijn we vele hits verder en maakt Jeroen zijn naam als rasentertainer en hitzanger meer dan waar.

  “Coop in Concert is het enige échte oranjefeest van dit jaar en daar hoort natuurlijk een mooie outfit in stijl bij!
  Laat je daarom op 18 juni goed zien en hijs jezelf in jouw meest grappige, gekke of leuke oranje kleren. Degene met de meest unieke outfit wint een topprijs.”

  Wipneus en Pim

  Wipneus en Pim

  Dit olijke duo begon ooit voor de grap met het draaien van foute muziek, maar het sloeg zo aan dat ze ermee door gingen. Eerder stonden ze met hun act op festivals als Concert at Sea, Paaspop, Lowlands en Pinkpop. Met hen erbij wordt het altijd gezellig!

  Schuif aan bij jouw ster!

  Wil jij graag een keer met jouw favoriete ster aan de keukentafel zitten? Ga naar onze Facebookpagina en maak kans op een keukentafelontmoeting met een van de artiesten.

  Verrassingsact

  In onze Coop-winkels is bekend wie de grote verrassingact is! Ben jij benieuwd wie dit is, ga dan snel naar één van onze Coop-winkels en ontdek het!

   

   

   

   

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie