boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Een barbecue vol ideeën

    Een barbecue vol ideeën

    Barbecueën doen we deze zomer samen. Iedereen brengt zijn eigen idee mee en we eten het samen op.

    Feta/avocadowrap, naar idee van Lisette.

    Deze heerlijke feta/avocadowrap is een lekker en gezond idee van Lisette de Jongh. Bekijk hier het recept van Lisette.

    Spareribssaus naar idee van Patricia

    Met deze heerlijke spareribssaus van Patricia Heens eet je je vingers bij op. Bekijk het recept van Patricia

    Pakketje vis, naar idee van Imke

    Met deze vispakketjes van Imke Gerritzen (44) uit Rees Millingen krijgen kinderen ook lekker veel groente binnen! Imke: “Mijn moeder was een creatieve kok. Van haar heb geleerd hoe je met ‘gewone’ producten toch iets bijzonders op tafel zet. Deze vispakketjes zijn daar een goed voorbeeld van. Een voordeel van dit recept is dat kinderen sneller groenten eten als ze uit een pakketje komen.” Bekijk hier het recept van Imke

    Komkommersaus naar idee van Maria

    De komkommersaus van Maria Schot is heerlijk op een geroosterd broodje met olijven! Bekijk het recept van Maria

    Ribkarbonade met appelchutney, naar idee van Yvonne

    Deze appelchutney van Yvonne Kiewiet (61) uit Weheden Hoorn is heerlijk voor over de gegrilde karbonade’s. Yvonne: “Ik heb dit recept van mijn vriendin Dicky. Zij is dol op koken, ik ben meer van het leuk verpakken en aankleden van de tafel. Deze chutney is erg lekker bij varkensvlees, maar ook bij kip en bij een kaasplankje. Ik maak altijd een grote hoeveelheid. Dan weet ik zeker dat er wat overblijft.” Bekijk hier het recept van Yvonne

    Banaan met karamelsaus, naar idee van Yvette

    Yvette Verkade maakt bij de barbecue altijd deze overheerlijke banaan met karamelsaus. Bekijk hier het recept van Yvette

    Gegrilde ananas naar idee van Tamara

    De gegrilde ananas van Tamara van Bodegom (36) uit Nijverdal is een heerlijk en gezond zoethoudertje voor de kinderen! Tamara: “Door het grillen wordt de ananas heerlijk zoet. Al mijn kinderen, zelfs de kieskeurige eter, smullen ervan. Het recept komt uit een oud barbecuekookboek. Daaruit maakten we een recept met groenten en ananas aan een spies. De ananas was zó lekker, dat we de groenten weglaten en alleen de ananas grillen.” Bekijk hier het recept van Tamara.

    Aubergineschotel naar idee van Wil en Laura

    Deze aubergineschotel van Wil en Laura Busser is een lekker en gezond gerecht voor bij de barbecue! Bekijk het recept van Wil en Laura

    Zelfgemaakte kruidenboter naar idee van Liesbeth Bruggemans

    Liesbeth Bruggemans (46) uit Didam gaat voor échte boter! Tip van Liesbeth voor mensen die op hun zoutgebruik moeten letten: maak ‘m met ongezouten roomboter. Bekijk het recept van Liesbeth