boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Aan die grill, iedere dag!

  Aan die grill, iedere dag!

  Deze zomer mag de grill elke dag wel aan. Coop-kok Ruud parkeert de Rijdende Keukentafel op camping De Weyde Blick in Warns om de lekkerste BBQ-gerechten te maken voor alledag.

  RUUD JANSEN (53, getrouwd en vader van 3 dochters) uit Hoevelaken is de chef van Coop’ Rijdende Keukentafel. Met deze oranje blikvanger toert hij door het hele land langs verschillende Coop-vestigingen. Vanuit zijn keuken op wielen laat hij Coop-klanten ontdekken wat je allemaal kunt maken met alledaagse ingrediënten. “Overal waar we komen, zijn de mensen enthousiast. Samen eten en proeven is natuurlijk altijd gezellig. Met de hapjes uit onze bus willen we mensen vooral op ideeën brengen. Je kunt vaak meer dan je denkt met de spullen uit je boodschappentas!”

  Met een rijk gevulde picknickmand strijken we neer in een windstille duinpan. Een prima pitstop! Zeker met de favoriete gerechten van onze drie smaakmakers die, net als wij, ontzettend van het buitenleven houden. Uit Marianne’s theetuin komt vers desembrood met potjes huisgemaakte eiersalade. Van foodblogger Sabine krijgen we salade op een stokje, een verrassend en superhandig idee. Alleskunner Flang bakte voor ons Terschellinger pofkes, een typische traktatie van het eiland. Als extra toetje breekt een voorzichtig zonnetje door. Lente, we houden van je!

  Vegaburger van kikkererwten en bietjes

  Deze zomerse vegaburger van kikkererwten en bietjes draai je zó in elkaar. Bekijk hier het recept voor de vegaburger

  Kipspiesen teriyaki

  Met deze kipspiesen teriyaki kun je lekker lakken tijdens het bakken! Bekijk het recept voor kipspiezen 

  Kruidig vispakketje met citroen

  Dat is nog eens makkelijk uitpakken! Bekijk hier het recept voor een kruidig vispakketje met citroen

  Mini-pizza’s met pesto, geitenkaas en paprika

  Deze mini-pizza’s zijn lekker voor erbij óf als vegetarisch hoofdgerecht! Bekijk het recept voor minipizza’s

  Gegrilde mediterrane groenten

  Proef de smaken van het warme zuiden met deze gegrilde mediterrane groenten van de grill. Bekijk het recept voor mediterrane groenten

  De plek: camping De Weyde Blick in Warns

  Zelf een paar dagen heerlijk op de camping grillen? Op de Friese Camping De Weyde Blick kun je comfortabel logeren met een tent, maar ook in een lodge of groepsaccommodatie. Meer weten? Kijk op: www.deweydeblick.nl/

  De Rijdende Keukentafel on tour

  Wil je Ruud wel eens live aan de gang zien? Wellicht staat hij binnenkort bij jou in de buurt. Zo vind je de Rijdende Keukentafel deze zomer bijvoorbeeld bij Coop Haaften op 16 juni, bij Coop Zaltbommel op 23 juni of bij Coop Ten Hoeve op 25 augustus. Houd de aankondigingen bij jou in de winkel in de gaten.