boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    7 maart: Broodbakmachine van Bielmeier

    7 maart: Broodbakmachine van Bielmeier

    Coop viert dit jaar feest, want we bestaan 125 jaar! Daarom geven wij tot 18 juni de mooiste prijzen weg. Soms moet je daar iets voor doen, de andere keer niet. Deze week verloten we een broodbakmachine ter waarde van 199 euro van broodbakshop.nl!

    Niets is lekkerder dan de geur van vers brood! Maar om hiervoor uren in de keuken te staan? Laat het over aan deze topper van Bielmeier. Deze broodbakmachine BHG395 is super eenvoudig in gebruik dankzij het gebruiksvriendelijke display, heeft een timer en je kunt er twee broden tegelijkertijd mee bakken. Ook mooi meegenomen: cake, koekjes, sandwiches, pizzadeeg en compote (jam) zijn er ook mee te maken.

    Winnen? Laat ons weten wat jouw lekkerste en zelfbedachte picknickrecept is!

    Bak zelf brood!

    Ook zelf brood bakken? Bij Broodbakshop vindt je alles voor de thuisbakker. Van ingrediënten, keukenapparatuur, keukengerei, bakgerei, tot en met leuke kookboeken over het bakken van brood.

    Marianne Scholten- ter Horst: gefeliciteerd! Jij hebt de broodbakmachine gewonnen!

    43 Reacties op 7 maart: Broodbakmachine van Bielmeier

    1. 7 maart 2016 op 09:12 #
      picknick recept
      Zo’n broodbakmachine wil ik wel winnen! mijn favoriete recept is: een heerlijke volkoren zuurdesem boterham met sla, tomaat, brie , walnoten en honing.
    2. 7 maart 2016 op 09:14 #
      aangeklede lunchboterham
      Als basis een heerlijke zelfgebakken boterham op een bordje leggen. Daarop een bedje van slahamburger, gebakken ei, eventueel wat paddenstoelen en uien en daarop wat barbecuesaus. Een heerlijk recept voor een mooie lunch. Helaas moet ik brood kopen want ik heb nog geen broodbakmachine. Dus daarom doe ik mee en geef mijn top-recept aan u. Mvg Géke van Goor
    3. 7 maart 2016 op 10:18 #
      Simpel maar zoooo lekker
      Mijn lekkerste picknickrecept is simpel maar wij vinden het o zo lekker: Een boterham (uiteraard is versgebakken het lekkerste) met sla, ham, kaas, tomaat en gekookt ei. En afmaken met een beetje mayonaise. Dat is smullen!!!! Wat super dat deze broodbakmachine te winnen is. Niets is lekkerder dan vers gebakken brood en met deze machine kan je ook nog cake, koekjes, sandwiches, pizzadeeg en compote maken. Bij de gedachte aan al dat lekkers loopt het water ons al in de mond.
    4. 7 maart 2016 op 11:07 #
      Lekker
      Een wrap besmeren met kruidenkaas, Oprollen en in stukjes snijden. Elk stukje aan een prikker met een druif erop. Lekker
    5. 7 maart 2016 op 13:46 #
      koninklijke spiesjes
      Heerlijk zomerse traktatie waar ook kinderen dol op zijn. Neem lange satéprikkers, afgekoelde (verse ) poffertjes (als je kant&klaar poffertjes neemt zijn deze al afgekoeld in het koelvak :) !! en gewassen, ontkroonde en opgedroogde aardbeien. Rijg afwisselend poffer (horizontaal), zomerkoninkje (aardbei), poffer, etc. aan de satéprikker en maak dan de volgende. Het makkelijkst is het om de spiezen in een platte vershouddoos te doen en dan in je picknickmand of picknickshopper. Als het erg warm is, kun je evt op de doos nog een koelelement leggen en het geheel inpakken in stuk alu-folie of beter voor milieu; theedoek! Je kunt evt. nog wat suiker over de spiezen doen voordat je gaat smullen, maar bij goede zoete aardbeien is dat echt niet nodig. ook slagroom is nog een serveertip, al maakt dit een picknick eerder tot een kliederfeest. Al weet iedereen met kinderen dat deze alleen al met een spuitbus slagroom het ultieme feestgevoel ervaren :) !!! Veel picknickplezier!
    6. 7 maart 2016 op 15:39 #
      broodrondje
      Ik snijd van een casinobrood de korsten af en snijd in de lengte van het brood lange plakken af.Vervolgens beleg ik ze met zalm,komkommer,of elk ander broodbeleg is goed.Dan rol ik het heel stevig op en laat het wat opstijven ij de koelkast.In plakjes snijden en je hebt heerlijke hapklare broodrondjes.
    7. 7 maart 2016 op 16:02 #
      Amore
      Mengen: 2 blikjes Tonijn in Olijfolie zonder olie 1 rode paprika in stukjes gesneden klein bekertjes crème frêche 1 eetlepel kappertjes. 1 eetlepel rode (tomaten) pesto Neem 4 volkorenbroodjes, het mengsel over de broodjes verdelen en………genieten! Heerlijk met een glaasje koude droge witte wijn!
    8. 7 maart 2016 op 16:30 #
      Frisse en fruitige witlofsalade
      Heerlijk op een warme dag! Frisse witlofsalade met fruit. Benodigd: witlof, mango, appel, peer, handje gehakte walnoten, mayonaise, tropisch vruchtensap. (Afhankelijk van de voorkeur of wat er eventueel in huis is kan elk fruit worden toegevoegd.) Snij de witlof in kleine reepjes. Snij het fruit in stukjes. Meng de mayonaise met een paar eetlepels vruchtensap tot een dressing. Voeg alle ingrediënten samen en voeg de dressing toe.
    9. 7 maart 2016 op 19:03 #
      Picknick naar ieders SMAAK!
      Ik ben het opperhoofd van een gezin bestaande uit 5 personen. En meestal zijn hier de meningen erg verdeeld over wat het lekkerste recept is. Dat de meningen verdeeld zijn, is ook bij een Picknick niet erg. Om aan ieders smaak te voldoen, creëer ik graag een zeer gevarieerde mand met de heerlijkste picknick gerechten. Onze jongste telg van het gezin, is de moeilijkste eter. Ze wil liever geen brood met pitjes, geen salades en geen onbekende gerechten. En het gekke is dat deze niet-luster wel heel graag kookt. Haar lievelings–picknick gerecht is eigenlijk geleend van Oma. Het is heel makkelijk te maken. Soepstengels, waar van de bovenkant is ingesmeerd met mierikswortel, en daarna omwikkeld is met gerookte zalm. Het lekkerste is om zelf soepstengels te maken van bladerdeeg, maar het is ook een traktatie om het van gewone kant en klare soepstengels te maken. Onze middelste is onze lekkerbek. Die laat zich het liefst verrassen door iets nieuws. Maar waar hij regelmatig om vraagt, is om een goede pasta-salade. Dit past ook echt bij een picknick. Omdat we al een zalm-gerecht in onze mand hebben, maken we voor onze Coop-125-jaar-picknick, een overheerlijke pasta-kip-pesto-salade. Heerlijk met wat Rucola Sla, Italiaanse kruiden en geroosterde pijnboompitjes. Mijn oudste zoon van bijna 16 heeft altijd trek. Hier kunnen we de boterhammen niet voor aanslepen. Het liefst eet hij ook iedere dag biefstuk. Voor hem heb ik een Sandwich met biefstuk en blauwe schimmelkaas bedacht. Je roostert lekker dik gesneden bruine boterhammen (uit de broodbakmachine). Deze boterham beleggen met uitgebakken spek, een paar plakken schimmelkaas, een paar ringen uitgebakken rode ui, plakjes tomaat en komkommer, een paar dun gesneden plakjes biefstuk (dit kan van een dag eerder zijn). Je maakt de boterham helemaal af, als je de ingrediënten besprenkelt met een dressing, gemaakt van mayonaise, citroen,sap, Worcestershire saus, zout, peper en een beetje azijn. Stapel als laatse een tweede geroosterde boterham erop. Je houdt hem bij elkaar met een grote prikker. Mijn man is dol op hartige taarten. Deze zijn goed koud te eten, dus ook zeer geschikt voor in onze feestelijke picknickmand. Ik maak voor hem een vegetarische tarte tartin. Niet dat hij vegetarisch is, maar deze is erg lekker, en je weet nooit wie er aanschuift. We vullen de bodem van een quiche-vorm met uitgebakken zoete ui, een sterke geitenkaas, tijm, balsamicoazijn en suiker. We leggen hier een lap bladerdeeg overheen en bakken hem af in de oven. (180 graden). Na 20 minuten is hij klaar. Heel even in de vorm laten rusten en nog warm op een bord storten. En ikzelf heb vele favorieten. Maar om de mand compleet te maken, verzorg ik een lekker drankje. Een heerlijk citroen-muntdrankje. Lekker voor jong en oud. 4 schillen van citroenen raspen. Dit samen met een liter water en 400 gram suiker verwarmen in een pan. Zodra de suiker is opgelost, het citroenwater laten afkoelen. De blaadjes van een bosje munt in een afsluitbare fles doen, citroenwater erbij en een nacht in de koelkast laten staan. Dit is een soort siroop. Bij de picknick zelf schenk je een bodem in een glas, eventueel een ijsblokje erbij en glas aanvullen met bruisend- of gewoon water. En voor de rest hopen we natuurlijk verschillend brood of gebak, gemaakt in de Bielmeier broodmachine mee te nemen. Wat leuk dat een apparaat eindelijk bedacht heeft, dat ieder zijn eigen smaak heeft. Zo hebben we geen gekibbel meer wat voor brood we moeten bakken, maar bakken we gelijk 2 soorten. Een gezellige en overheerlijke Coop-125-jaar-picknick toegewenst. Ik heb al weer trek gekregen.
    10. 7 maart 2016 op 19:11 #
      saucijzenbroodjes met verborgen groeten...
      Toen mijn dochter klein was maakte ik vaak saucijzenbroodjes met veel verborgen groentjes. De basis was gehakt maar daar doorheen ging veel fijngeraspte of gesneden groenten (wortel/courgette/paprika). Daarboven op nog flink wat gedroogde kruiden. Dan in bladerdeeg plaatsten en in de oven. Het waren mini saucijzenbroodjes (ongeveer 1/4 van een gewone). Zeer handig voor de kleine handjes in de park!!!
      • 8 maart 2016 op 14:05 #
        Leuk
        Leuk, verborgen GROETEN (hi,hi) !!
    11. 7 maart 2016 op 20:34 #
      lekker
      boterham met heksenkaas, zalm en sla.
    12. 7 maart 2016 op 20:56 #
      Ananaspuddingbroodjes
      Naast iets hartigs vinden wij een zoet broodje ook superlekker bij een picknick en het liefst een ananaspuddingbroodje, dat heel makkelijk te maken is. Het sap van een blikje ananasstukjes en nog wat extra ananassap uit pak erbij nemen, de gewenste hoeveelheid poeder voor banketbakkersroom toevoegen en dit opkloppen. Even laten opstijven. Verse witte bolletjes opensnijden en dan de ananasroom op de onderste helft spuiten, de bovenste helft erop doen en opleuken met een toef ananasroom. Wat poedersuiker erover strooien en wat geroosterde gemalen kokos is er ook lekker bij. De ananasstukjes gaan bij ons apart mee naar de picknick.
    13. 7 maart 2016 op 22:16 #
      Picknick!
      Ik maak vaak walnoten bananenmuffins met speltmeel, omdat die makkelijk mee te nemen zijn! Of ik maak cinnamon rolls met sinaasappel, of appelroosjes met zelfgemaakte abrikozensaus. :) Ook zou ik graag zelfgemaakte bagels aan mijn picknick toe willen voegen!
    14. 7 maart 2016 op 23:03 #
      wraps
      makkelijk en de wraps kan je smorgens al klaar maken. wrap besmeren met roomkaas + plakjes kipfilet + salami + sla wrap besmeren met roomkaas + kappertjes + rucola wrap met pasta (vinden de kinderen heerlijk!!) wrap besmeren met yofresh mayonaise + kaas + ham + komkommer en tomaat wrap besmeren met pesto + rosbief +pijnboompitjes zo heb je voor ieders wat lekkers in de picknickmand
    15. 8 maart 2016 op 08:08 #
      stokbrood to go
      Deze producten kan je naast je stokbrood ook meenemen in de picknickmand! INGREDIENTEN 2 Bolletjes Mozzarella, 4 Tomaten, 2 Teentjes knoflook, 4 lepels olijfolie, Verse basilicum, Snuf zout en peper, Stokbrood belegen en genieten maar :-)
    16. 8 maart 2016 op 08:25 #
      Gevuld Vers Brood
      Mijn dochter van 11 gaf net nog een leuke picknick-tip. Ik vertelde over de broodbakmachine die je kon winnen. En dat er een timer op zat. Het leek haar dan erg lekker om een gevuld brood te maken in de machine, en de timer zo in te stellen dat het brood net voor vertrek klaar is. Als we zelf weleens brood maken vullen we het wel eens met zongedroogde tomaten, feta en olijven. Of we kneden er wel eens een zakje kruiden door van Calvé, waar je eigenlijk een saladedressing mee maakt. En dochterlief laatste opmerking was: ” Als we zelf niet meer hoeven te kneden hebben we ng meer tijd om andere hapjes te maken mam!”
    17. 8 maart 2016 op 09:11 #
      Perfecte Basis | Pique-Nique sur l'Herbe
      Bij een perfecte picknick hoort stokbrood, voor het echte vakantiegevoel. Beleg deze met roomboter, oude kaas en rucola. Strooi er dan wat herbes de Provence over zodat het ook naar vakantie ruikt. Dek het af met een gekookt ei van eigen kip, plakjes komkommer en tomaat. Na dit stukje zomer in de vorm van brood heb je natuurlijk nog een groot stuk stokbrood over. Koop daarom bij je Coop supermarkt een bakje Paturain en blijf de rest van de middag, in de zon liggend, stukjes stokbrood in de Paturain dippen. Vul je picknickmand naar eigen wens aan, maar met deze basis is het sowieso geslaagd.
    18. 8 maart 2016 op 14:53 #
      broodrolletjes
      het brood in lange plakken(laten ) snijden. dan per plak beleggen. 1 met roomkaas plakjes zalm wat rucola 1 met rookvlees en plakjes gekookt ei 1 met dunne plakjes kaas en wat vijgenjam ze zo kan je eventueel nog van alles 2 maken net hoeveel plakken brood je hebt. de plakken stevig oprollen en een huishoudfolie eromheen en strak dicht draaien als een toffee dit in de koelkast bewaren je kan ze zo meenemen op de picknick maar ook thuis alvast in plakken snijden. ong. 4 uit een rol. heerlijk met een zelf gemaakte ijsthee en de picknick is compleet
    19. 8 maart 2016 op 16:01 #
      vers krentenbrood met geitenkaas
      Niets zo lekker als zelf gebakken vers luxe rozijnenbrood! Brood na het bakken even op een rooster leggen om goed af te koelen. Sneetje rozijnenbrood besmeren met een beetje roomboter, beleggen met geitenkaas, besprenkel met een beetje balsamico-azijn en beetje honing en leg er een paar blaadjes rucola voor een knapperige bite. Zo lekker, je weet niet wat je meemaakt!
    20. 8 maart 2016 op 21:37 #
      "Picknickrecept"
      ’s Morgens een stapel pannenkoeken bakken. Deze pannenkoeken oprollen en vervolgens in een lock & lock bakje leggen bijvoorbeeld. Een paar eieren koken (hard). Krentenbollen met hierop een plak kaas. Een thermoskan met koffie of thee. Een flesje water. Een appeltje voor de dorst. Een rolletje pepermunt. Allerlei proviand in de picknickmand gestapeld. Zo kunnen we er even tegen aan. We vertrekken en zetten ons neer op een bankje in de natuur en genieten van onze “picknick”
    21. 9 maart 2016 op 07:14 #
      spinazietaartje
      Je hebt nodig: •Filodeeg (haal 1 uur van tevoren uit vriezer) •Feta (250 gram) •Dille – fijngesneden of fijngeknipt •Rode peper – fijngesneden, zonder de witte pitjes (of wel, als je van pittig houdt natuurlijk) •Prei (1 stuks) – in ringen gefruit •Spinazie (zo’n 500 gram) – even laten slinken en goed uitknijpen in schone (thee)doek •Ei (1) – losgeklopt •Roomboter – gesmolten •Nootmuskaat – liefst versgeraspt •Peper en zout •Evt. sesamzaad Verwarm de oven op 200 graden. Vet een bakblik naar keuze in. Meng de feta, dille, peper, prei, spinazie en ei. Breng op smaak met nootmuskaat en peper en zout. Bekleed het bakblik met de helft van de filovellen. Ieder vel bestrijken met gesmolten roomboter. De vulling erop en de andere helft van de filovellen toevoegen en beetje instoppen. Eventueel bestrooien met sesamzaad. Bak 20-25 minuten in de oven tot het deeg goudbruin is gekleurd.
    22. 9 maart 2016 op 13:17 #
      donker brood
      Ik heb nog nooit zelf brood gebakken maar wil dit heel graag doen in deze prachtige broodmachine. Maak er dan een heerlijk tonijn salade bij en een zalm salade. 2 blikjes tonijn en 2 eetlepel mayonaise en drie hard gekookte eieren en gedroogte tomaatjes in stukjes snijden kruiden na smaak paprika en peper en franse kruiden. 1Groot blik rode zalm -2m /gr.Aardappels koken – 3 eieren hard gekookt en mayonaise alles door elkaar scheppen kan nog kleine stukjes augurk toevoegen en kruiden. En dit met mijn zelf gemaakte broodje koop de mix bij AH en volg de gebruiksaanwijzing op.
    23. 9 maart 2016 op 16:17 #
      Smoothie
      Een heerlijke smoothie van Diepvries aatdbeien, een banaan en alpro soya vanille, en dat gecombineerd met een heelijk broodje met sla kaas tomaat en komkommer is overheelrijk.
    24. 9 maart 2016 op 16:59 #
      Lekkere salade met brood
      Broodsalade met tonijn 1 blik tonijn in olijfolie ½ donker ciabattabrood in stukjes gesneden 150 gram gare sperziebonen 250 gram gemengde gare groente (bv pompoenblokjes, broccoli, bloemkool etc) 1 krop sla dressing met de olijfolie, ciderazijn, peper, zout en Italiaanse kruiden (natuurlijk nog lekkerder als het brood zelf gebakken is)
    25. 9 maart 2016 op 18:02 #
      Broodje Kwark
      Eigengebakken broodje Kwark. Meng 250 gram kwark met een handje gehakte pecannoten of walnoten, een handje gewelde rozijnen. Een handje in reepjes gesneden sla & beleg hiermee eigengebakken sneetjes brood. Doe dit pas op de picknick plaats zelf, anders word het brood te nat, maar echt zo lekker!
    26. 9 maart 2016 op 21:19 #
      oliebollenbrood
      nog een pak oliebollen over? Heel handig om daar een krentenbrood mee te maken. En dat gaat natuurlijk supermakkelijk in zo’n broodbakmachine. Ik heb verschillende broodbakmachines gehad. Inmiddels is het weer jaren geleden dat de laatste stuk ging en bak ik niet zo vaak brood meer. Teveel werk met kneden. Als we gaan picknicken nemen we altijd van te voren ingevroren drinken mee, dit houdt het eten koel en dan hebben we lekker koud drinken bij warm weer. Macaroni van de vorige dag is ook heel lekker om bij de picknick te eten.
    27. 10 maart 2016 op 09:41 #
      Diversen
      Leuke actie! Als wij picknicken gaat uiteraard versgepeste jus dorange mee, cocktailprikkers met verschillende soorten (stukjes) fruit eraan. Wraps met sla en zalm. Wraps met sla en kipfilet. Kleine boterhamsandwiches met jam (voor de kids) en voor ons sla/ei/komkommer. Versgebakken cake.
    28. 10 maart 2016 op 15:11 #
      sla en croissants
      wat ik graag mee neem naar de picknick is zelfgemaakte salade met stukjes verse ananas, geraspte kokos en wat slaolie erover heen, belegd op een heerlijk afgebakken croissantje met een plakje kaas er op of wat kruidenboter hmm!
    29. 10 maart 2016 op 20:16 #
      broodje hasjee
      Wat lekker is om mee te nemen met de picknick is zelf gebakken witte broodjes met als vulling hasjee. voor het deeg gevuld wordt met de hasjee deze lekker gaar stoven en lekker pittig kruiden dan in het deeg en goed sluiten en zo in de oven. Een feest voor iedereen
    30. 10 maart 2016 op 20:29 #
      Snoepbrood
      Maak een lekker brood met een mooi volkorenmeel, rozijnen, quinoa, hazelnoten en zonnebloempitten. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen naar de picknick is wat lekkere boter!
    31. 10 maart 2016 op 21:53 #
      Pastasalade
      Neem een pasta naar eigen keuze en kook hem andante. Neem een potje créme fraiche en ga dit mengen met flink veel pesto (naar eigen smaak) hierna toevoegen: kleine zoete tomaat in stukjes, rode uit in kleine stukjes, 2 gekookte eieren, verse bascilicum, halve komkommer in kleine stukjes. Roer alles goed door elkaar en smullen maar!
    32. 11 maart 2016 op 15:22 #
      picknick
      Niet echt een recept, maar een salade in een mason jar staat natuurlijk superleuk. Verder het lievelings gerechtje van iedereen die mee is, een thermos warme chocolademelk, zelfgebakken koekjes, wat belegde sandwiches, een schaaltje borrelhapjes en een flesje wijn :)
    33. 11 maart 2016 op 16:57 #
      Simpel, maar errug lekker
      De recepten/ideeën in de andere reacties klinken erg lekker! Ons favoriete (niet alleen voor de ;-) picknick-broodje is: – dikke plak (zelf gesneden) donkerbruin brood – dikke plak (ook zelf gesneden) witbrood – sla – kalkoenfilet – stukjes zoete puntpaprika (optie voor als je van saus houdt – een klein beetje sweet chilisaus) Simpel, maar lekker, luchtig EN gezond!!
    34. 12 maart 2016 op 08:19 #
      simpel picknick recept
      Wit bolletje besmeren met mayonaise. Sla en plakjes ei erop leggen. Lekker en ook snel klaar.
    35. 13 maart 2016 op 14:23 #
      Eispread
      Eispread voor op een zelfgebakken sandwich. Snij 2 augurken en 1 rode paprika fijn. Rasp een winterwortel en verkruimel een hardgekookt ei. Hak een handje verse peterselie fijn en rasp de schil van 1 onbespoten citroen. Meng dit alles met 125 gram magere kwark & breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Heerlijk om op een stukje eigengebakken brood uit een broodbakmachone te doen tijdens een gezellige picknick.
    36. 13 maart 2016 op 20:52 #

      Wraps belegd met verschillende dingen; kipkerrie; zalm met roomkaas, kip met fucola etc. In stukjes snijden, prikkertje erin en je hebt heerlijke makkelijke snacks voor de picknick. En het beste; je kan het een dag van te voren zelfs al maken.

    37. 13 maart 2016 op 22:00 #
      Zoet en gezond
      Een onmisbaare lekkernij op onze picknicks is zelfgebaken ontbijtkoek met biologische rogge en volkoren speltmeel, gevuld met walnoten en amandelen en voor de liefhebbers eentje met rauwe cacao nibs. Kruidkoek, maar dan gezond en heerlijk als zowel hartig als zoet hapje
    38. 15 maart 2016 op 01:05 #
      wrap zalm
      1wrap pakje zalm paprika kruidenkaas (Filledephia) Smeer de wrap in met de kruiden kaas leg er stukjes gerookte zalm op doe er dan wat sla op en dan wat paprika dicht rollen en in plakjes snijden en smikkelen maar
    39. 16 maart 2016 op 00:47 #
      Mexicaans
      Maistortilla’s met diverse soorten beleg. Besmeerd met zachte geitenkaas of zure room en / of guacemole. Beleg: ijsbergsla, reepjes gebakken paprika, stukjes kalkoen, gebakken rode uienringen, mais (uit blik), tonijn, cheddarkaas, stukjes gebakken courgette. (Alle ingredienten voorzien van Mexicaanse kruiden). Eventueel tortilla na oprollen verdelen in kleine rolletjes en prikkers erdoor.
    40. 17 maart 2016 op 10:41 #
      picknick
      Zelf gebakken brood(jes), eigen gemaakte chutney en jam. Krentenbollen, lekkere cake. Te veel om op te noemen.
    41. 18 maart 2016 op 19:37 #
      Macaroni-salade
      Heerlijk om mee te nemen naar een picknick: macaroni-salade: macaroni’s koken, tomaten in stukjes, komkommer in stukjes, 3 eieren koken en blikje tonijn. Dressing maken van olie, mayo, beetje azijn, italiaanse kruiden en peper/zout en knoflook.
    42. 19 maart 2016 op 15:25 #
      Broodmachine
      Prachtige broodmachine, ik waag graag een kansje :) Ik neem altijd met de picknick verse broodjes mee en daarbij kleine formaat verpakkingen jam, hagelslag enz….dan kunnen ze dit zelf op de brood doen. Groetjes Anneliese