boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  5 heerlijke voorjaarsuitjes volgens Myrna Goossen

  5 heerlijke voorjaarsuitjes volgens Myrna Goossen

  Zin om dit voorjaar lekker weg te gaan? Bij Coop kun je korting krijgen op een verblijf in één van de ruim 80 unieke Fletcher Hotels. Presentatrice Myrna Goossen is ambassadrice van deze hotelketen en weet de leukste plekken!

  1. Struinen in Huizen
  FLETCHER HOTELRESTAURANT NAUTISCH KWARTIER: HUIZEN, NOORD HOLLAND ✪✪✪
  Hier slapen nodigt uit tot waterplezier, aangezien dit hotel pal aan het Gooimeer ligt in het voormalig vissersdorp Huizen (Noord-Holland).
  DOEN: Huizen wordt omgeven door bos, heide, water, leuke dorpjes én stranden. Maak een tocht over het Gooimeer met een echte botter, een Oudhollandse platbodem uit 1934! Maar ook voor mensen zonder zeebenen heeft Huizen veel te bieden: een beeldenroute langs kunstwerken en monumenten, schilderachtige vissershuisjes, oude buurten en cafés. Meer info: www.hotelnautischkwartier.nl

  2. Strandlandgoed
  FLETCHER LANDGOED HOTELRESTAURANT RENESSE, ZEELAND ✪✪✪
  Overnachten op een landgoed? Dat kan in het Zeeuwse Renesse. Maak koninklijke wandelingen op het prachtige landgoed Moermond met uitzicht op het 17de-eeuwse slot Moermond.
  DOEN: De kust van Renesse ligt vlakbij, dus je kunt hier ook heel makkelijk naar het strand! Meer info: www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

  3. Ontdek de Veluwe
  FLETCHER LANDGOED HOTELRESTAURANT AVEGOOR: ELLECOM, GELDERLAND ✪✪✪✪
  Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom (Gelderland) grenst aan het Nationale Park Veluwezoom en beschikt over 9 hectare wandelpark, een lounge met leestafel én open haard, zonovergoten terrassen, een zwembad en een sauna.
  DOEN: Bezoek het Kröller-Müller Museum, dat is gelegen in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het museum heeft de één na grootste Van Goghcollectie van Nederland en een beeldentuin. Geniet van het mooie weer op een gratis fiets en maak een tocht door het park. Meer informatie: www.landgoedavegoor.nl

  4. Adem de rijke historie
  FLETCHER HOTELRESTAURANT STADSPARK: BERGEN OP ZOOM, NOORD BRABANT ✪✪✪✪
  Bij een bezoek aan dit hotel komt de geschiedenis van Bergen op Zoom (Noord-Brabant) tot leven. Het hotel is namelijk gelegen in het stadspark Kijk in de Pot, een park én voormalige Middeleeuwse verdedigingslinie tegen overvallers vanuit de zee. Het historische centrum met smalle straatjes, oude pleintjes en bijzondere monumenten is op minder dan 500 meter afstand.
  DOEN: Laat je opsluiten in de escaperoom van de Gevangenpoort en probeer te ontsnappen.* De poort is gebouwd in 1350 en tot 1925 in gebruik geweest als gevangenis. Meer informatie: www.fletcherstadsparkhotel.nl
  * Tegen betaling. Het spel speel je met 2 tot 5 personen (vanaf 16 jaar of 9 jaar onder begeleiding) en duurt 90 minuten. Vooraf reserveren noodzakelijk.

  5. Ontdek de Veluwe
  FLETCHER HOTELRESTAURANT LANDGOED TE EERBEEK, GELDERLAND ✪✪✪
  Aan het Nationaal Park Veluwezoom in Gelderland ligt dit sprookjesachtige Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, dat bestaat uit een 14de-eeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw.
  DOEN: Ontdek de bosrijke omgeving per fiets en bezoek bijvoorbeeld de Veluwse stoomtrein of de oude korenmolen. Ook de jonge vakantievierders komen aan hun trekken: De Apenheul en Burgers Zoo liggen vlakbij! Meer informatie: www.landgoedavegoor.nl

  Spaar voor korting!
  Bij Coop kun je korting krijgen op een hotelovernachting. Verzamel je genoeg vouchers dan krijg je ook nog een fikse korting op een luxe ontbijt en een 3-gangendiner. Bij besteding van € 25,- * (ook online) of meer aan boodschappen ontvang je een hotelvoucher voorzien van een unieke code. Hoe meer vouchers hoe uitgebreider het aanbod kan zijn:

  • 1 voucher = voordelige hotelovernachting voor 2 personen voor € 29,90**.
  • 2 vouchers = voordelige hotelovernachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen voor € 55,-**.
  • 3 vouchers = voordelige hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en culinair 3-gangen diner voor 2 personen voor € 99,50**.

  Je ontvangt de vouchers van maandag 17 april t/m zondag 21 mei. Op = op. Kijk hier voor meer informatie over deze actie!